Lutraki - Korint

Lutraki - Korint / Grčka

Lutraki Grcka - Smešten u Korintskom zalivu na Peloponezu, antički grad Terme, danas Lutraki, prva je poznata banja još iz antičkog doba. Bogovi su ga izabrali kao svoj drugi dom, daleko od planine Olimp. Ime Terme dobio je od zaštitnice toplih medicinskih izvora Artemis. Kombinacija mediteranske klime, prirodnih lepota, kristalno čistog mora, prelepih plaža i vazduha bogatog kiseonikom, kog vetar donosi sa planine Geranija, upotpunjuje sliku ovog mesta. Brojna igrališta za tenis, odbojku, košarku i fudbal su tu za sve ljubitelje sporta. Takođe je mnogo mogućnosti za zabavu. Prodavnice, butici, zlatare, umetničke galerije, bioskopi, lokalni restorani, diskoteke, barovi i noćni klubovi imaju ponešto za svačiji ukus i svaki uzrast. 

Lutraki je grad pun živosti i odmor proveden ovde je nezaboravan i izvanredan i za decu i za odrasle. Lutraki, mesto pod suncem, osetite svim svojim čulima, danju i noću. Otvorite oči i udahnite duboko. Mnogo je toga što možete videti, uraditi i u čemu možete uživati.

Lutraki Letovanje 2024

Pogledajte našu ponudu hotela za letovanje 2024. godine u ovom prelepom grčkom gradu. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili avionom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Lutraki 2024. Grcka Hoteli 2024.

1 Hoteli
Vrsta objekta
Kategorija hotela

 Možda ćete biti zainteresovani i za